A következő generációba lép a legnépszerűbb operációs rendszer

Satya Nadella szerint nagyon hamarosan bejelenti majd a Microsoft.

Forrás: ORIGO.HU2021. 05. 26. 15:40
null
Forrás: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar idő szerint tegnap késő délután kezdetét vette a Microsoft BUILD 2021 fejlesztői konferencia, a nyitóelőadásán Satya Nadella vezérigazgató a következő Windowsról is szót ejtett. A sokak által sejtettől eltérően a Windows 10 idén őszi frissítését nem mutatta be, állítása szerint erre egy dedikált, a közeljövőben megtartásra kerülő eseményen kerít majd sort a vállalat.

Ettől függetlenül egy kis kedvcsinálás belefért az idejébe, Nadella rendkívül izgatott a „Windows következő generációja„ kapcsán. Az elmúlt évtized legnagyobb jelentőségű Windows-frissítésére kell számítani, amely új kibontakozási lehetőségeket fog teremteni a fejlesztők számára. A Microsoft nagyfőnöke feltűnő módon egyszer sem ejtette ki a száján a Windows 10 nevet, helyette folyamatosan következő generációs Windowsként hivatkozott a termékre.

Nem kizárt, hogy új név alatt érkezhet az operációs rendszer.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: YOUTUBE (KÉPERNYŐKÉP)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.