Kettéhajtható okostelefont tervezhet Amerika legnépszerűbb techcége

Két év múlva kerülhet piacra a pletykált okostelefon – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2021. 05. 05. 12:55
null
A kép csak illusztráció. Forrás: PEXELS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem szűnnek a kettéhajható érintőkijelzős iPhone-nal kapcsolatos pletykák, az eddigi információk alapján az Apple belsős tesztelései során többféle kijelződizájn is sikeresen helytállt. A közismert és jól informált Ming-Chi Kuo piacelemző most egy befektetőknek kiadott jegyzetében tovább ütötte a vasat, újabb belsős forrásokra hivatkozó híresztelésekkel állt elő.

A kép csak illusztráció
Fotó: PEXELS

Kuo legfrissebb értesülései szerint a gyártó 2023-ban kívánja piacra dobni a kettéhajtható iPhone-t, és rögtön 15-20 milliós eladásra számít a kérdéses évben. A termék szétnyitott állapotban 8 hüvelyk átlójú érintőkijelzőt kínálhat, a panel és a hozzá tartozó vezérlőlapka pedig a Samsungtól származhat.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Háromba hajtható tableten dolgozhatnak a dél-koreaiak

A pletyka szerint a jövő év elején kerülhet piacra a világújdonság – írja az Origo.

Exkluzív értesüléssel állt elő a Gizmochina, a kiadvány informátora szerint a Samsung egy háromba hajtogatható táblagépen dolgozik. Az elvileg Galaxy Z Fold Tab névre keresztelt eszköz a kettéhajtható telefonjaihoz kifejlesztett mechanizmusokat és kijelzőtechnológiát használhatja, csak értelemszerűen többfelé lehet hajtani.

A forrás szerint a készülék a Galaxy S22 csúcsmobilokkal párhuzamosan mutatkozhat be a jövő év elején, de a Samsung marketingesei mérlegelik, hogy megvillantsák-e a Galaxy Z Fold 3 és Galaxy Z Flip 3 kettéhajtható telefonok idén augusztus elejére tervezett bejelentésén.

Korábbi cikkünket ITT olvashatja tovább.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.