Hamarosan megérkezik az Android 12

A leggyorsabban idén is a Google saját Pixel mobiljai frissülnek majd.

Forrás: origo.hu2021. 08. 15. 9:12
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Android 12 jelenleg béta állapotú, a napokban azonban már a negyedik béta is megérkezett a fejlesztői előzetesek után. Ez a Google Pixel eszközeire érhető el, a szakértők szerint pedig azért jelentős, mert a tesztelési fázis végéhez ért a Google.

 

A fejlesztők megkezdhetik az utolsó kompatibilitási teszteket, az Android 12-es appok viselkedése már nem változik. Ez azt jelenti, hogy egyre közeledik az Android 12 végleges kiadása, gyakorlatilag már csak a kiadásra jelölt, utolsó béta van hátra. Ezután szeptember végén futhat be a végleges Android 12.

 

A leggyorsabban idén is a Google saját Pixel mobiljai frissülnek majd, és feltehetően a gyorsabb, de néhány hónappal így is lemaradó gyártók között lesz a Samsung, valamint a OnePlus (amelyek viszont nem egyszerre frissítik majd az Android 12-re jogosult készülékeiket).

 

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.