Óriási tömegnek lett elege a legnépszerűbb videómegosztó reklámjaiból

Elérte az ötvenmilliót a fizetős és fizetni potenciálisan hajlandó felhasználók száma.

Forrás: ORIGO2021. 09. 03. 8:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bloomberg beszámolója szerint újabb nagy mérföldkőhöz ért a YouTube, elérte az 50 milliót a reklámmentességet és offline lejátszást lehetővé tevő YouTube Premium vagy YouTube Music Premium előfizetések valamelyikével rendelkező, továbbá az ezeket épp kipróbáló felhasználók száma.

A helyzet tökéletesen érthető annak fényében, hogy az elmúlt bő két évben fokozatosan rendkívül agresszívvá vált a YouTube reklámozása, látványosan nőtt a nézni kívánt tartalmakat megszakító hirdetések gyakorisága, ami elkerülhetetlenül növelte a miattuk frusztrálttá vált nézők számát.

Természetesen a cég hajlandó megoldást kínálni a frizurájukat már tépő ügyfelek számára, az egyéni és családi csomagban is elérhető, széles tömegek számára megfizethető YouTube Premium havidíjas előfizetés birtokában több másik előnnyel együtt teljesen eltűnnek a hirdetések a YouTube és a YouTube Music szolgáltatásokból. A YouTube Music Premium önmagában is beszerezhető, ám csak szimbolikus mértékben olcsóbb a minden előnyt egyben kínáló YouTube Premiumnál.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Borítókép: Pexels

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.