Egy iPad is lehet már második kijelző egy asztali számítógéphez

A Luna Display immáron lehetővé teszi az iPad második kijelzőként való használatát – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 10. 18. 8:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A távmunka korszakában sokan szeretnek trükközni bizonyos eszközökkel, egy plusz képernyő pedig gyakran jöhet jól a munkához. Míg egyesek vesznek egy újabb monitort, addig mások rákötik a laptopra a tabletet. A Luna Display már lehetővé teszi, hogy egy Apple iPad legyen a windowsos PC második kijelzője.

Ehhez egy USB-s csatlakozóra van szükség a PC-ben, az iPad ezen keresztül vezeték nélkül lesz képes csatlakozni, mint másodlagos kijelző.

A Luna Display még 2017-ben Mac és iPad között biztosította ezt a kapcsolatot, de az Apple végül átvette az ötletet a macOS Catalina rendszerrel, Sidecar néven. Így a Luna Display sarokba szorult, per helyett pedig nyitott a Windows felé.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Pexels

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.