Öt karácsonyi ajándéktipp hölgyeknek

Szerencsére már elmúltak azok az idők, amikor az elektronikai eszközök gyártói totálisan figyelmen kívül hagyták a női felhasználókat. Sőt, egészen döbbenetes mennyiségű terméket szánnak kifejezetten nekik, terveznek a hölgyek igényeihez, ízléséhez igazítva. E modellek karácsonyi ajándékként is remekül funkcionálhatnak, most pedig összegyűjtöttünk öt olyan termékkategóriát, amelyek karácsonykor is beválhatnak – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 12. 16. 15:31
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vezeték nélküli fülhallgató

Ez a fajta ajándék igazából nem csak hölgyeknek való, a férfiak és a fiatalok ugyanúgy örülnek neki, hisz ma már szinte mindenki használ ilyen-olyan headsetet. Több cég kínálatában is megtalálhatóak viszont a hölgyeknek szánt dizájnnal bíró modellek, úgyhogy van miből válogatni.

Nem kell ugyanolyan márkájúnak lennie, mint a telefonnak, a lényeg az, hogy kényelmes legyen, a dobozában több eltérő méretű fülgumival, ne legyen gond a kezeléssel, és szóljon kifogástalanul, valamint működjön normálisan a mikrofonja. Ez tipikusan egy olyan termékcsalád, amit nem nagyon lehet kipróbálni a boltban, szóval a vásárlás előtt érdemes jó pár tesztet elolvasni.

Hajvasaló, hajsimító

Bár már vannak hajgöndörítő masinák, de az iparági forrásaink szerint a hajvasalókat, hajsimítókat jobban viszik, úgyhogy inkább ezt a népszerűbb termékkategóriát választottuk. Ilyen jellegű eszközökből is hatalmas a kínálat, és mi azt mondanánk, hogy a legfontosabb, hogy márkás modell mellett tegye le mindenki a voksát. Egy megbízhatatlan, nevesincs forró berendezés maga a rémálom, úgyhogy ezen nem igazán érdemes spórolni.

Mindenképp érdemes olyan készüléket is vásárolni, amely hidratálja is a hajat, mert önmagában a magas hőmérséklet roncsoló hatású lehet. A legjobb termékek már rendelkeznek olyan szenzorokkal, amelyek képesek felmérni a hajszálak nedvességtartalmát, és ahhoz igazítani a hőfokot, ami nagyon hasznos lehet. Mindenkinek javasoljuk, hogy fontolja meg az ionizáló funkcióval megtámogatott masinákat, mert ezeknél a negatív töltésű ionok megszüntetik az elektrosztatikusságot és kondicionálják a hajat.

Laptopok

Hölgyeknek szánt notebookokból egészen jól el vagyunk látva, de ez minden esetben a kialakításra, dizájnra vonatkozik. Nem, nem arról van szó, hogy sminktükröt, vagy rúzstartót tesznek a készülékházra (bár ez nem is lenne butaság), hanem a gyártók az alkalmazott tipográfiai elemekkel, díszítésekkel, és elsősorban a színekkel próbálnak a hölgyek kedvében járni.

A bézs, a rózsaszín, és az úgynevezett rose gold árnyalatokban pompázó termékeket kifejezetten nekik szánják, és azt kell mondjuk, hogy ezen modellek között akadnak kifejezetten szép, stílusos és ízléses darabok. A kínálat meglehetősen nagy, a választék az olcsó, belépő kategóriától egészen az ultra prémium méregdrága hordozható számítógépekig terjed.

Okosóra

A viselhető eszközök szegmensében aztán különösen kiemelten odafigyelnek a női felhasználókra a gyártók, hiszen sokan az ilyen eszközöket ékszerként, ruházati kiegészítőként viselik. A termékek egyébként nem pusztán külsejükben igazodnak a hölgyekhez, hiszen jó pár modell van, amely rendelkezik olyan okos funkciókkal, mind például a cikluskövetés, amelyek a hölgyek számára fontosak.

Nem túl meglepő módon a termékcsaládban gigantikus a kínálat, szinte mindenki találhat a kedvéhez, ízléséhez és pénztárcájához passzoló terméket. Formavilágukban és színükben is kisebb-nagyobb mértékben eltérhetnek egymástól e készülék, és akadnak harsányabb, valamint visszafogottabb darabok egyaránt. Érdemes tehát válogatni, alaposan körülnézni, jó eséllyel találni fogunk a hatalmas választékban olyat, ami elnyeri a tetszésünket. E készülékek természetesen karácsonyi ajándékként is beválhatnak, bátran tudjuk ajánlani őket mindenkinek, hibázni nem nagyon lehet velük.

Bőrápolás tudományosan

A tapasztalataink szerint a hölgyek nagyon szívesen fogadják, az alapvetően valamilyen technológiai innovációra épülő bőrápoló, elektrokozmetikai eszközöket. Ezek a masinák kicsik, kompaktak, hordozhatóak, de nagyon hasznosak. A legtöbb ilyen szerkezet mikroamperes erősségű árammal stimulálja a bőr izmait, aktiválja a sejtműködést, és ezáltal segíti az izmok önálló regenerálódását. Ennek hatására a bőr feszesebbé, tónusosabbá, azaz kisimultabbá válik.

A jobb készülékeket úgy kalibrálták, hogy maga a kezelés ne legyen kellemetlen, és az áram erőssége fokozatonként emelhető az egyéni ízléshez, elváráshoz igazodva. Az igazán innovatív elektrokozmetikai masinák párosíthatóak telefonnal, és a működésük applikáció révén is ellenőrizhető, illetve vezérelhető.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.