Nagyon régóta várt funkciót hozhat a népszerű márka

Az iOS 16 fejlesztői bétája is utal rá, hogy tényleg kap AoD, vagyis mindig bekapcsolt kijelző funkciót a rendszer.

Forrás: Origo.hu2022. 06. 10. 13:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután a fejlesztők elkezdték elemezni az iOS 16 fejlesztői bétáját, sorra derülnek ki a részletek az apróbb újdonságokról, amelyek az iPhone mobilokra jönnek majd. A 9to5Mac szerint az új béta már bizonyítja az AoD, vagyis mindig bekapcsolt kijelző funkció meglétét – olvasható az Origó cikkében.

A rendszer több eleme is a funkció támogatására utal, de a fejlesztők néhány rejtett kapcsoló segítségével az iOS 16-ot támogató eszközökön már tesztelni is tudják azt.

Pletykák szerint végül az Apple kizárólag az iPhone 14 Pro modelleknél engedélyezi majd a funkciót, a régebbi modelleken az nem lesz elérhető. Az is csak találgatás, hogy az iPhone 13 Pro modellek LTPO AMOLED panelje miatt kapnak-e a jelenlegi top verziók támogatást AoD terén.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

 


 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.