Napi 15 perc és nyárig bomba alakja lesz

A gyakorlatsorok egyszerűek, a lényeg, hogy rendszeresen kell őket végezni.

Forrás: Dietaesfitnesz.hu2022. 04. 22. 8:14
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egyszerű gyakorlatsorokat mutatunk, a lényeg a rendszeresség – olvasható a lakáskultúra.hu cikkében.

 

1. KITÖRÉS OLDALRA A FORMÁS LÁBAKÉRT ÉS POPSIÉRT

Dolgoztassuk meg lábat és popsit: mindkét irányba végezzünk 20-20 kitörést, majd hetente emelhetjük a mennyiséget. Szépen szálkásít, és mivel a teljes testet átmozgatja, még az állóképességet is fokozza!

 

2. TÖKÉLETES FENÉK KITOLÁSSAL

Feküdjünk hanyatt, majd az egyik láb segítségével toljuk fel a csípőt a magasba. Fantasztikusan kerek popsi lesz ettől a gyakorlattól! Végezzünk belőle 20 ismétlést, majd hetente növeljük fokozatosan a mennyiséget.

 

3. SZÉPSÉGES COMBOK LÁBKERESZTEZÉSSEL

Hanyatt fekve a lábakat tárjuk szét, majd keresztezzük. Végig figyeljünk rá, hogy a láb nyújtott maradjon és feszesen tartsuk. Mesés tónust ad combnak kívül és belül is. Ismételjük 1 percen át.

4. LAPOS HAS ÉS A GYÖNYÖRŰ COMBOK A SPECIÁLIS PLANK GYAKORLATTAL

Vegyük fel a plank alapállást, majd lábad húzd hasad felé behajlítva, keresztbe a nyújtott combod előtt. Erősödik és formásodik hasa, hátad, lábad, derekad pedig szép karcsú lesz. 1 percen át ismételd, majd kéthetente fél perccel növeld a gyakorlat hosszát.

 

5. ÁLOMSZÉP HASFAL ÉS DERÉK KERESZT-FELÜLÉSSEL

Feküdjünk hátra, a lábat emeljük fel hajlítva és összezárva, ezután végezzünk felüléseket egyik, majd másik irányba hajolva. A has látványosan lapos és izmos lesz, a derék pedig gyönyörűen formálódik. Mindkét oldalra végezzünk 30 felülést, majd hetente növeljük a mennyiséget.

 

6. FORMÁS KAROK SÚLYZÓ NÉLKÜL

Emeljük fel a kart, hajlítsuk be, lendületesen érintsük össze az arc előtt, majd nyissuk szét. A kar, a váll, a hát, az integetőizom mind meghálálja ezt az egyszerű, de hatékony feladatot, melyet 2 percen át végezzünk!

 

7. TÓNUSOS KAR, FORMÁS DERÉK OLDALSÓ KITOLÁSSAL

Feküdjünk oldaladra. Egyik kezünket tegyük a derekunkra, másikkal támasszuk meg magunkat a talajon és toljuk fel vele a felsőtestet. Igazán látványos eredményt fogunk elérni! Eleinte 20-at végezzünk el belőle mindkét oldalra, majd növeljük a mennyiséget fokozatosan.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.