Hidvéghi Balázs: A svéd állam nem képes megvédeni az állampolgárait

Gyalázatos az, hogy a baloldali véleménydiktatúra miatt a politikailag korrekt sajtó és a baloldal elhallgatja és relativizálja a migránsok által elkövetett bűncselekményeket – hangsúlyozta a fideszes EP-képviselő.

Magyar Nemzet Online
2020. 01. 13. 19:34
null
Svédországban bőven dolguk a rendőröknek az egyre erősödő migránsbűnözés miatt Fotó: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európai Parlament plenáris ülésén szólalt fel Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-frakciójának képviselője.

A határokon átnyúló szervezett bűnözésről szóló vitához a magyar politikus is hozzászólt, aki a svédországi helyzetet hozta fel példaként.

Amint arra Hidvéghi Balázs emlékeztetett, Malmöben és több svéd nagyvárosban meredeken emelkedett az erőszakos bűncselekmények száma, miközben ezzel párhuzamosan arányosan épp Svédország fogadta be a legtöbb bevándorlót a 2015-ös migrációs válság óta eltelt időszakban.

„Gyalázatos, szégyenletes az, hogy a politikailag korrekt sajtó és a baloldal elhallgatja és relativizálja ezeket a cselekményeket” – jelentette ki a politikus, aki élesen elítélte a baloldali véleménydiktatúrát.

A bevándorlók beilleszkedése kudarcot vallott, ugyanakkor a svéd állam nem képes megvédeni az állampolgárait – szögezte le Hidvéghi Balázs Strasbourgban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.