Rendkívüli ülést hívott össze az Európai Labdarúgó-szövetség elnöke

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke, Aleksander Ceferin péntekre rendkívüli végrehajtó bizottsági ülést hívott össze az orosz–ukrán helyzet miatt.

Forrás: MTI2022. 02. 24. 13:39
null
Szentpétervár, 2021. szeptember 22. A 2020/2021-es labdarúgó Bajnokok Ligája döntõjének otthont adó szentpétervári Gazprom Aréna (Kresztovszkij Stadion) 2021. szeptember 22-én. MTI/EPA/Anatolij Malcev Fotó: Anatolij Malcev
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtök hajnalban katonai művelet végrehajtását rendelte el a Donyec-medencében, leszögezve, hogy Oroszország tervei között nem szerepel Ukrajna megszállása, ugyanakkor törekedni fog az ország demilitarizálására.

A Bajnokok Ligája idei döntőjének Szentpétervár lenne a házigazdája májusban, de az Európai Parlament arra kérte az UEFA-t, hogy változtassa meg a helyszínt, és az orosz városokat ne vegye figyelembe a nemzetközi futballesemények kapcsán.

Borítókép: a 2020/2021-es labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjének otthont adó szentpétervári Gazprom Aréna (Kresztovszkij Stadion) 2021. szeptember 22-én (Fotó: MTI/EPA/Anatolij Malcev)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.