Bajban van a Millió rózsaszál énekesnője, eddig egyetlen ajánlatot sem kapott

Zárt körű, akár céges rendezvényeken is vállal fellépést az énekesnő, mindösszesen kétszázmillió forintot kell kifizetni neki.

Magyar Nemzet
2023. 07. 23. 9:18
null
RUSSIA-POLITICS-BUSINESS Fotó: AFP/NATALIA KOLESNIKOVA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Alla Pugacsova, a Millió rózsaszál  énekese, aki jelenleg Izraelben él, hajlandó fellépni akár zárt körű vállalati rendezvényeken is. És ezért mindösszesen ötszázezer eurót (nagyjából 190 millió forintot) kér, és hogy a repülőjegyét fizessék ki. Erről a munkatársai beszéltek, akik nagy bajban lehetnek, mert eddig egyetlen ajánlatot sem kapott a művésznő. 

A Pugacsova meghívásának egyébként az anyagi gondokon kívül egyéb következményei is lehetnek. Alla Boriszovna férje szerepel a külföldi ügynökök listáján, és maga az énekesnő sem bánt kedvesen honfitársaival, „jobbágyoknak és rabszolgáknak” nevezve az őt kritizálókat. A most 74 éves énekesnő 2009-ben jelentette be, hogy abbahagyja a koncertezést. Egyébként a Millió rózsaszál magyarul is megjelent, Csongrádi Kata énekelte. 

Borítókép: Alla Pugacseva orosz popénekesnő beszél a reformpárti Pravoje Delo (Egy igazságos ügy) párt kongresszusán Moszkvában 2011. szeptember 15-én (Fotó: AFP/Natalia Kolesnikova)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.