Így még sohasem pofozták fel Schwarzeneggert + videó

Egy híres kaszkadőr kezdte el püfölni a koros testépítőt.

Magyar Nemzet
2023. 09. 01. 10:55
SCHWARZENEGGER, Arnold
Párizs, 2017. december 12. Arnold Schwarzenegger amerikai színész, volt kaliforniai kormányzó érkezik a párizsi államfõi rezidenciára, az Elysée-palotába 2017. december 12-én, az 54 állam- és kormányfõ részvételével zajló One Planet elnevezésû párizsi klímavédelmi csúcstalálkozó mentén tartott díszebédre. (MTI/EPA/Ian Langsdon) Fotó: IAN LANGSDON
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hetvenhat éves Arnold Schwarzeneggerről köztudott, hogy nem hanyagolja el fizikumát idős kora ellenére sem. Viszont legutóbbi szabadtéri edzésénél látszólag egy nem mindennapi konfliktusba került, de végül megint csak állta a sarat.

Komolyan vesszük az edzést, de hiszünk a nevetésben és abban, hogy jól kell éreznünk magunkat

– írta közösségi oldalán.

A terminátort többször arcon ütötte a Trónok harcából ismert Peter Dinklage kaszkadőrje, Douglas Farrell egy csütörtökön megosztott Instagram-videóban.

Egyébként Schwarzeneggertől nem állnak távol a humoros tartalmak, legutóbb hajlékonyságával döbbenthette meg rajongóit.

A koros sztár természetesen már nem ennyire hajlékony, de jó látni, hogy még hetven év felett is aktív, és megőrizte humorérzékét.

Borítókép: Arnold Schwarzenegger (Fotó: MTI/EPA/Ian Langsdon)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.