Részeg, randalírozó migránsok vették birtokba a korábban gyönyörű európai városokat + videók

A migránsok látványosan nem foglalkoznak a helyiek szokásaival, szabályaival.

Magyar Nemzet
2023. 09. 02. 13:01
null
Lampedusa, 2023. július 18. Hajóra szállni készül Lampedusa kikötõjében mintegy 700 illegális bevándorló, hogy a szicíliai Messinába és Cataniába szállítsák õket 2023. július 18-án. A lampedusai befogadóállomáson jelenleg több mint 2000 migráns tartózkodik. MTI/EPA/ANSA/Elio Desiderio Fotó: Elio Desiderio
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Olaszország turistalátványosságait, szép tájait ellepték a migránsok, akik látszólag meg sem próbálnak békésen együtt élni a helyiekkel, követni az európai normákat, szabályokat.

Egyre több felvétel lepi el az internetet, ahol részegen dorbézoló, agresszív migránsok zaklatják a helyieket. A lampedusai menekülttáborban egyre inkább tarthatatlan a helyzet.

Jól látni, hogy már több migráns van a szigeten, mint olasz.

De nem csak Lampedusa szigetén vannak áldatlan állapotok, már Róma belvárosában is vállalhatatlanul viselkedő migránsokat látni mindenhol. Vannak, akik az utcát mosdónak használják, nem foglalkoznak azzal, hogy gyerekek, családok vannak a környékén.

De terjednek felvételek arról is, hogy egy láthatóan zavart, valamilyen szer hatása alatt álló migráns ugrál a római szökőkútban meztelenül, és a rendőrök üldözik őt.

Egy másik felvétel tanúsága szerint egy migráns hatvan autót rongált meg Rómában.

Egy felvételen pedig látszik, ahogy egy migráns sörrel és késsel a kezében üldözi az olaszokat, de egy rendőr megoldja a helyzetet.

Van olyan, hogy a részeg bajkeverők rossz emberekbe kötnek bele Olaszországban is. 

Nápolyban pedig egy migránst kaptak el helyiek, amikor megpróbált kirabolni egy lakást.

Olaszország mellett Cipruson is rengeteg a migráns, amit a helyiek már nehezen, egyre nehezebben tolerálnak. 

Már Angliában is ízléstelen viselkedést tanúsítottak a migránsok, amin rengetegen fel is háborodtak.

Egy videón pedig az látszik, hogy a felháborodva magyarázó, agresszív migránst hogy kezeli a brit rendőr.

Borítókép: Hajóra szállni készül Lampedusa kikötőjében mintegy hétszáz illegális bevándorló, hogy a szicíliai Messinába és Cataniába szállítsák õket 2023. július 18-án. A lampedusai befogadóállomáson jelenleg több mint kétezer migráns tartózkodik (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Elio Desiderio)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.