Hidvéghi Balázs: A veszély most nagyobb, mint korábban bármikor + videó

A Fidesz európai parlamenti képviselője közölte, nem engedhetjük meg, hogy Brüsszel ránk erőltesse a migrációs paktumot.

2023. 10. 21. 10:46
EP-099886A_HIDVEGHI_PORTRAIT Fotó: c
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hidvéghi Balázs, a Fidesz uniós parlamenti képviselője a Facebookon posztolt arról, hogy Brüsszel elfogadtatná a migrációs paktumot még a 2024-es európai parlamenti választások előtt. Mint a videóban mondja, az illegális migráció okozta vészhelyzet talán még soha nem volt olyan súlyos, mint jelenleg. 

Napi szinten halljuk a hírekben, hogy Nyugat-Európa nagyvárosaiban terroristák ártatlan európai embereket támadnak meg és mészárolnak le. Nem engedhetjük meg, hogy mindez Magyarországra is megérkezzen

 − mondja  a képviselő.

Hozzáteszi, hogy a Hamász terrorszervezet Izrael elleni támadása ráadásul még tovább fokozta a feszültséget Európában. „És Brüsszel ennek ellenére most át akarja erőltetni a migrációs paktumot a tagállamokon” – fogalmazott.

„Azt a migrációs paktumot, amely tovább szélesítené, sőt állandósítaná az illegális bevándorlást egész Európába. Nem engedhetjük meg, hogy ez megtörténjen” – szögezte le.

A veszély most nagyobb, mint korábban bármikor. Meg kell kettőznünk az erőfeszítéseinket, hogy megvédjük Magyarországot, a magyar embereket, a magyar családok békéjét és biztonságát 

− fejezte be a videót.

Borítókép: Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője (Fotó: Didier BAUVERAERT)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.