Megrázó felvétel a Hamász terroristáinak könyörtelenségéről + videó

A terroristák válogatás nélkül öltek időseket, gyermekeket, nőket és fiatalokat.

2023. 10. 10. 9:06
null
Tel-Aviv, 2023. október 8. Rendõrök és a sajtó képviselõi egy lerombolt épületnél Tel-Avivban 2023. október 8-án. Elõzõ nap a Hamász palesztin iszlamista szervezet rakétaáradatot zúdított Izrael déli és középsõ részére a Gázai övezetbõl, és több tucat fegyverese hatolt be izraeli településekre. Az izraeli egészségügyi tárca október 8-i közlése szerint 2048 sebesültet szállítottak kórházba, akik közül az életveszélyes és súlyos sebesültek számát háromszázötvenre becsülik. MTI/EPA/Abir Szultan Fotó: Abir Szultan
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombat hajnalban a Hamász palesztin terrorszervezet támadást indított Izrael ellen, melynek eddig már több mint kilencszáz izraeli áldozata és ezernél is több sérültje van. A közösségi oldalakat ellepték a különböző, megrázó felvételek megcsonkított civil holttestekről, a terroristák válogatás nélkül öltek időseket, gyermekeket, nőket és tinédzsereket egyaránt.

Egy most nyilvánosságra hozott videó is hasonló kegyetlenséget mutat be. A felvétel tanulsága alapján egy csoport hamászos megtámad egy védtelen izraeli civilt egy út menti menedékhely közelében. A férfit inzultálják, lökdösik, földre terítik, majd amikor észreveszik, hogy az óvóhelyen többen is tartozkódnak, egyikük egy gránátot dob be. 

Néhányan megpróbálnak kimenekülni az épületből, őket könyörtelenül lelövik. 

Borítókép: Rendőrök és a sajtó képviselői egy lerombolt épületnél Tel-Avivban 2023. október 8-án (Fotó: MTI/EPA/Abir Szultan)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.