Szankciós csomag újragombolva: nehéz lehet komoly arcot vágni ehhez + videó

Miközben Amerika megnövelte a nukleáris fűtőanyag importját Oroszországból, az oroszokat fojtogatja a gombostűk behozatali tilalma.

2023. 10. 24. 17:12
Szankciós csomag illusztráció
Sewing.,Selective,Focus
446634421 Fotó: Vastram Forrás: shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Litván javaslatra a gombostűk, varrótűk, és szegek is szankciós listára kerülhetnek. Talán van még ember, aki emlékszik arra, hogy a nyugati országok korábban a  vécépapírral akarták tönkretenni az orosz gazdaságot. A fekáliásügy után most napok óta a szegek és tűk tilalma borzolja az uniós és az az orosz kedélyeket. 

A,Close,Up,Of,A,Tin,Of,Sewing,Pins,With
Szankciós csomag újragombolva. Illusztráció. Fotó: Shutterstock

A szankció híre egészen Vlagyimir Putyinig jutott információk szerint. Úgy tudjuk, hogy az ipari minisztérium azonban megnyugtatta az orosz politikai vezetést, ahogy a hétköznapi embereket is. Mint írják a tűk ügye megoldódik, jöhet a gombok esete.

Emlékezetes, hogy korábbi cikkünkben írtunk arról, hogy az orosz külügyminisztérium szóvivője jókat derült az ötleten

 

Mit érnek a szankciós csomagok?

Ha visszagondolunk a bizottság elnökének ma már nevetségszámba menő kijelentésére, akkor aligha tudunk hinni már egy-egy újabb szankció erejében. 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock/Vastram)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.