Nácikat éltettek Washingtonban + videó

Heil Hitlert kiáltoztak és zsidó gyerekeket ijesztgettek Amerikában.

2023. 11. 15. 12:23
null
Demonstrators in support of Israel gather to denounce antisemitism and call for the release of Israeli hostages, on the National Mall in Washington, DC, on November 14, 2023. Thousands of civilians, both Palestinians and Israelis, have died since October 7, 2023, after Palestinian Hamas militants based in the Gaza Strip entered southern Israel in an unprecedented attack triggering a war declared by Israel on Hamas with retaliatory bombings on Gaza. (Photo by Daniel SLIM / AFP) Fotó: AFP/Daniel SLIM
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több tízezren vonultak fel Izrael mellett Washingtonban. Az AP amerikai hírügynökség beszámolója szerint a demonstrálók szolidaritásukat fejezték ki a Hamász elleni harcban, és azt kiáltozták, hogy „soha többé”. Az emberek izraeli és amerikai zászlókat emeltek a magasba. A tüntetést szigorú biztonsági intézkedések mellett tartották meg.

Washington
A tüntetést megzavaró csoport tagjai Washingtonban. Forrás: X

 

Ennek ellenére egy jórészt bevándorlókból álló csoport igyekezett megzavarni a rendezvényt. Közülük többen a szélsőséges megnyilvánulásoktól sem riadtak vissza. 

Heil Hitler! Végeznie kellett volna mindnyájatokkal

– kiáltotta náci karlendítéssel egy feldühödött férfi az Amerikai Egyesült Államokban. Az esetről videófelvétel is készült, amely az X-en is megtekinthető.

Az Izrael-ellenes bevándorlók gyerekeket is szidalmaztak. Az X-en megjelent felvételek szerint a láthatóan megdöbbent fiatalok között sétálgatva ijesztgetik őket Washingtonban. 

 

Borítókép: Izraelt támogató tüntetők Washingtonban (Fotó: AFP/Daniel Slim)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.