Varga Judit: Európa kifordult önmagából

Brüsszel a békefolyamatok helyett a háborús eszkalációt sürgeti.

2023. 11. 24. 16:38
null
Fotó: Grazmel-Photography
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Európa kifordult önmagából. A békefolyamatok helyett a háborús eszkalációt sürgeti – jelentette ki Varga Judit, az Országgyűlés európai ügyek bizottságának elnöke az Európai Civil Együttműködési Tanács konferenciáján. Hozzátette, hogy Brüsszel

a családok támogatása és megerősítése helyett a harmadik világ problémáit importálja az unió határain belülre. A demokráciát jogállamiságra cserélte, a párbeszédet pedig fenyegetőzésre, pénzügyi forrásokkal való zsarolásra és boszorkányüldözésekre. 

Varga Judit szerint ezért nagyon fontos a keresztény és konzervatív közösségek és szövetségek megőrzése és ápolása.

Borítókép: Varga Judit, az Országgyűlés európai ügyek bizottságának elnöke az Európai Civil Együttműködési Tanács konferenciáján (Forrás: Facebook/ Varga Judit)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.