Halálra fagyott a 14 éves lány a park egyik padján ülve, többen is elsétáltak mellette

Édesapját is felhívta, hogy bajban van.

Forrás: Tények, Gazeta2023. 12. 01. 14:48
Girl,Sitting,Alone,On,Bench,Cold,Winter,City,Landscape,Dresden, lány, pad, hideg
591431951 Fotó: Hunter Bliss Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy kislány halála rázta meg a napokban Lengyelországot, a gyermek ugyanis egy parkban ülve fagyott halálra úgy, hogy több járókelő is elsétált mellette – írja a Tények a Gazeta lengyel portál cikke alapján. 

A tragédia Andrychówban történt kedden, úgy tudni, a lány egy másik, onnan néhány kilométerre lévő városba akart menni. Útközben azonban rosszul lett, leült egy padra egy bevásárlóközpont mellett, de senki nem segített neki. Bár a lány felhívta telefonon az édesapját, hogy rosszul van és azt is elmondta neki, hogy nem tudja, hogy hol van éppen, érdemi segítséget nem kapott. 

A szülő azonnal értesítette a rendőrséget, azonban a lányt csak órákkal később találta meg egy helyi férfi és egy közeli boltba vitte, amíg értesítette a mentőket. A gyereket súlyosan kihűlve vitték kórházba, azonban az orvosi ellátás ellenére sem tudták megmenteni az életét.

Egy idősebb férfi azonban szerencsésebb volt, akire ázott ruhában, papucsban köszöntött rá az este Békéscsabán, az ő történetét alább olvashatja el. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.