Lövöldözés lett az igazoltatás vége + videó

Lövöldözés tört ki fényes nappal, az utcán az Egyesült Államokban, amikor két rendőr félreállított egy szabálytalanul haladó autóst. Az egyik rendőr éppen az igazolványokat akarta ellenőrizni, amikor egy afroamerikai férfi kipattant az autóból és tüzet nyitott a rendőrökre. Egy másik esetben pedig a biztonsági kamera egy fodrászatban történt lövöldözést rögzített.

2023. 12. 23. 13:28
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elképesztő videó járta be az internetet. A képsorokat egy rendőrautó fedélzeti kamerája rögzítette az Egyesült Államokban. A rendőrök egy szabálytalanul közlekedő autót állítottak meg, hogy igazoltassák az utasait. Az anyósülésről azonban hirtelen egy afroamerikai férfi ugrott ki, aki fegyverrel a kezében tüzet nyitott a rendőrre. A lövöldözésben csak a támadó sérült meg.

Az alábbi videón pedig az látható, ahogy egy férfi beront egy fodrászatba és lövöldözni kezd. A fegyveres azonban nem számított rá, hogy az egyik vendégnél is fegyver van. A heves tűzharcban a támadó súlyosan megsérült, a biztonsági kamera az egész esetet rögzítette.

Borítókép: Pillanatkép a rendőri igazoltatásból lövöldözésbe átcsapó videóból (Forrás: X)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.