Sokkal nagyobb háborúra készülnek az oroszok + videó

Az orosz–ukrán háború mellett a jelek szerint még arra is marad erejük, hogy újabb egységeket készítsenek fel egy jóval nagyobb háborúra.

Forrás: Orosz Védelmi Minisztérium2023. 12. 16. 7:38
Az Orosz Légierő Katonai Szállítórepülésének Parancsnoksága taktikai repülési gyakorlatot hajtott végre az An-124-100 Ruszlan repülőgépek személyzetével.
Forrás: Orosz Védelmi Minisztérium
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Orosz Légierő Katonai Szállítórepülésének Parancsnoksága taktikai repülési gyakorlatot hajtott végre az An–124-100 Ruszlan repülőgépek személyzetével.

 

An-124-100 Ruszlan repülőgép
Sokkal nagyobb háborúra készül Oroszország (Fotó: Orosz Védelmi Minisztérium)

A repülési-taktikai gyakorlat célja az volt, hogy teszteljék az An–124-100 Ruszlan nehéz katonai szállító repülőgépek fiatal személyzetének kiképzését a katonai egységek személyzetének egyidejű, nagy távolságra történő, szabványos fegyverzettel és katonai felszereléssel történő szállítására. A repülések során az An–124-100 Ruslan nehéz katonai szállító repülőgépek legénységei felszállást, útvonalrepülést és leszállást gyakoroltak csökkentett időközönként. A repülésekre nehéz időjárási körülmények között került sor – fogalmaz az orosz Védelmi Minisztérium Telegram-csatornája.

A repüléseket több mint 4000 méteres magasságban hajtották végre, az útvonal teljes hossza több mint ezer kilométer volt, a repülőgépek átlagsebessége pedig 500 km/h. A repüléseket Vlagyimir Benediktov altábornagy, a Légi- és Űrerők Légi Szállítási Repülői Parancsnokságának parancsnoka irányításával, a Légi Szállítási Parancsnokság vezetői bevonásával hajtották végre.

Borítókép: An–124-100 Ruszlan repülőgépek hadgyakorlatot hajtottak végre (Fotó: Orosz Védelmi Minisztérium)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.