Ezek a vadászgépek kísérték Vlagyimir Putyint Abu-Dzabiba + videó

Az orosz elnöki mai repülőútját egy Szu–35-s vadászraj biztosította. Az útról készült videót közreadta a minisztérium.

Forrás: Orosz Védelmi Minisztérium2023. 12. 06. 14:32
Orosz Védelmi Minisztérium Szu-35-ös gépei kísérik Vlagyimir Putyin gépét 
fotó: Orosz Védelmi Minisztérium
Forrás: Orosz Védelmi Minisztérium
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az orosz elnöki szerdai repülőútját egy Szu–35-ös vadászraj biztosította. Az útról készült videót az orosz védelmi minisztérium tette közzé. 

A Szu–35-ösök nehéz időjárási körülmények, heves esőzés és viharos széllökések között szálltak fel a műveleti repülőtérről. A vadászgépeket első osztályú pilóták vezették – tette közzé jelentését az orosz védelmi minisztérium. További videókat is közzétettek az útról, nézze meg azokat is!

Felvételeket tettek közzé az orosz fegyveres erők Szu–35-ös vadászgépeinek leszállásáról is az Abu-Dzabi nemzetközi repülőtéren.

Borítókép: Képkocka az orosz védelmi minisztérium videójából, Szu–35-ös gépek kísérik Vlagyimir Putyin orosz elnököt (Forrás: Orosz védelmi minisztérium)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.