Brutális tűz pusztít a fővárosban + videó

Tucatnyinál is több tűzoltóautó és mintegy félszáz tűzoltó próbálja megfékezni a lángokat.

2024. 01. 24. 8:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas füstfelhő borította be Belgrád egy részét szerda reggel. A szerb fővárosban egy kínai bevásárlóközpont gyulladt ki – tudósít a Szerbiai Rádió és Televízió. 

Tizenöt egység összesen 51 tűzoltója próbálja megfékezni a lángokat.

A szerb belügyminisztérium tájékoztatása szerint szerda reggel 06.57-kor érkezett a bejelentés a kínai bevásárlóközpontban keletkezett tűzről. Azóta a közösségi médiát szinte ellepték a füstről és a szirénázó rohamkocsikról készült felvételek. 

A kora reggeli csúcsforgalomban az autósok csak az óriási füstfelhőt láthatták. A közlekedés is nehézkessé vált Belgrád ezen részén.

A tűz oka egyelőre ismeretlen. A közösségi oldalak egyes hírei szerint a tüzet robbanás előzte meg, de egyelőre nincs hivatalos információ.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay, kummod)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.