Hölvényi György: Bölcs döntést hozott a bizottság

A bizottság bölcs döntést hozott decemberben, a brüsszeli baloldal viszont a Magyarország elleni gyűlöletre épít kampányt – mondta el felszólalásában Hölvényi György, a KDNP európai parlamenti képviselője a testület szerdai ülésén.

2024. 01. 17. 12:07
HÖLVÉNYI György
A mi Európánk című beszélgetéssorozat rendezvénye a budapesti Sapienta Hittudományi Főiskolán Fotó: Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bizottság bölcs döntést hozott a Magyarországnak járó források felszabadításáról – szögezte le Hölvényi György, a KDNP európai parlamenti képviselője.

A választási kampány megkezdődött, és a baloldal politikai pontokat vázol fel, mert nem igazán tudta átadni az üzenetét a bizottságnak – tette hozzá.

Elvárásokról beszélünk, tízmilliárd euróról beszélünk, ami jogszerűen átutalható Magyarországnak. És mégis, önöknek a baloldalon, úgy tűnik, semmi sem túl drága. Önök itt alapvetően a gyűlöletre próbálnak hivatkozni, és erre építenek politikai kampányt

− mutatott rá Hölvényi Görgy.

A helyzet egyértelmű, a mai vita már a baloldal európai polgároknak szóló kampányüzenete 

– zárta szavait a KDNP EP-képviselője.

Borítókép: Hölvényi Görgy, a KDNP európai parlamenti képviselője (Fotó: Hegedüs Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.