Így néz ki a migránsinvázió + videó

A spanyol tengerpartokon mindennapos látvány, hogy migránsok százai rohamozzák meg a szárazföldet.

2024. 01. 21. 10:58
null
Lampedusa, 2023. szeptember 15. Továbbszállításukra várnak az illegális bevándorlók a dél-olaszországi Lampedusa szigetén lévõ befogadóközpontnál 2023. szeptember 15-én. Az elõzõ napokban rekordszámú, mintegy 6400 migráns érkezett a szigetre, ezért a helyi vezetés szükségállapotot hirdetett. MTI/EPA/ANSA/Ciro Fusco Fotó: Ciro Fusco
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Akár egy invázióról szóló videóban, úgy rohamozzák meg Európa partjait a tengeren érkező illegális migránsok, akik jellemzően katonakorú fiatal férfiak. Az alábbi videó Spanyolországban készült, de Olaszország partjainál is mindennaposnak számítanak az alábbi jelenetek.

 

Az illegális migránsok gyakran az utcára vonulnak, hogy okmányokat követeljenek – épp olyanokat, amelyeket a tengerbe dobnak, hogy ne tudják őket azonosítani, és ne küldhessék haza őket.

Alább pedig négy gyilkost szállítanak ki rendőrautókból, akik egy idős nyugdíjast meggyilkoltak és kiraboltak. Az elkövetők profilja több mint árulkodó.

A migránsok nagy részének esze ágában sincs az európai kultúrát átvenni, és nyilvánvalóan integrálódni sem szeretne. Amíg a szociális ellátásból vidáman megélnek, van idejük arra, hogy munka helyett egymást vagy a helyieket verjék össze az utcán.

Borítókép: Illegális migránsok Európában (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ciro Fusco)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.