Az orosz turisták idén még olcsóbban nyaralhatnak Törökországban

A tavalyi árcsökkenés után az orosz turistáknak még olcsóbbak lesznek idén az üdülési árak Törökországban. A korai foglalások száma már most megháromszorozódott.

Forrás: Lenta.hu2024. 02. 25. 17:49
Beautiful,Marine,Panorama,Of,Mediterranean,Sea,Summer,Nature,With,Palm
588745496 Fotó: Dmitry Polonskiy
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mash Telgram-csatorna szerint a török szállásadók már húsz százalékkal csökkentették az áraikat, de ez még tovább folytatódhat. Törökország ugyanis mindenáron vissza szeretné szerezni az orosz turistákat.  

A végleges nyári árak áprilisban lesznek ismertek, a korai foglalások száma azonban már most megháromszorozódott, írta a Lenta.ru.

 

2022-ben egy nyolcnapos törökországi turnus személyenként 1064 euróba, 2023-ban pedig már csak 870 euróba került. A kedvezményeket figyelembe véve ez az ár jelenleg 703 euró és ha az említett kedvezmény tovább nő, akár 615–659 euróra is csökkenhet az ár.

Istanbul,,Turkey,-,May,22,,2022:,Luxurious,Yacht,Standing,In
Törökország (Fotó: BalkansCat)

Egyiptom eközben jócskán emelte az árakat. Most már 1600 dollárba kerül egy nyaralás egy ötcsillagos all inclusive szállodában. Ez már drágább, mint például az Egyesült Arab Emírségekben, jegyzi meg Mash.

Egypt,Vacation.,Pieces,Of,Trip,,Tourist,Little,Diary,Or,Blog.
Egyiptom (Fotó: T.Den_Team)

Korábban azt is bejelentették, hogy öt orosz városból közvetlen járatok indulhatnak majd a kínai Harbinba, az Oroszországhoz legközelebb eső legnagyobb kínai városba.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Dmitry Polonskiy)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.