Az utcán, egy üzlet mögött elrejtve találták meg a népszerű színésznő holttestét

A rendőrség nyomoz.

Forrás: Variety, Origo2024. 03. 14. 12:43
Robyn Bernard Portrait
1476012198 Fotó: Getty Images/Donaldson Collection
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Robyn Bernardot, aki 16 éven át alakította Terry Brockot a General Hospital című sorozatban, kedden holtan találták a kaliforniai San Jacintóban, egy üzlet mögött. A színésznő 64 éves volt – írja a Variety.

A Riverside megyei seriff szerdán erősítette meg a halálhírt. A halál okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, az ügyben nyomozást rendeltek el. 

Robyn Bernardot az amerikai nézők a General Hospital című szappanoperából ismerhették, amelynek 145 epizódjában játszott 1984 és 1990 között – összegezte az Origó. Több francia filmben is felbukkant Bernard Robin néven, így a Díva, a Betty Blue és a Mint a királyok címűben. 2002-ben vonult vissza a színészettől, azóta nem szerepelt a nyilvánosságban. 

Bernardot, aki 1959. május 26-án született a texasi Gladewaterben, már egészen kicsi kora óta vonzotta a reflektorfény. Húgával, Crystallal kezdett gospeldalokat énekelni, majd az az 1990-es Wings című vígjátéksorozat főszereplője lett, így kezdődött a színészi pályája.

Borítókép: Robyn Bernard (Fotó: Getty Images/Donaldson Collection)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.