Különleges intézkedéseket vezettek be a bíróságon, ahova a terroristákat szállítják + videó

A bíróság épülete köré kerítést emeltek, és a közelben parkoló autókat elszállítják.

2024. 03. 24. 9:03
Krasznogorszk, 2024. március 23.
Az orosz nyomozóbizottság sajtószolgálata által 2024. március 23-án közreadott képen nyomozók dolgoznak a krasznogorszki Crocus City Hall nevû hangversenyteremnek otthont adó épületnél, amely az elõzõ napi terrortámadás során megrongálódott. Az elkövetõk válogatás nélkül lõttek az esti koncert közönségére, a támadásnak legkevesebb 133 halálos áldozata van. Az orosz hatóságok 11 gyanúsítottat tartóztattak le, akik közül legalább négy személynek közvetlenül is köze lehetett a támadáshoz, amelynek elkövetését az Iszlám Állam terrorszervezet vállalta magára.
Krasznogorszk, 2024. március 23. Az orosz nyomozóbizottság sajtószolgálata által 2024. március 23-án közreadott képen nyomozók dolgoznak a krasznogorszki Crocus City Hall nevû hangversenyteremnek otthont adó épületnél, amely az elõzõ napi terrortámadás során megrongálódott. Az elkövetõk válogatás nélkül lõttek az esti koncert közönségére, a támadásnak legkevesebb 133 halálos áldozata van. Az orosz hatóságok 11 gyanúsítottat tartóztattak le, akik közül legalább négy személynek közvetlenül is köze lehetett a támadáshoz, amelynek elkövetését az Iszlám Állam terrorszervezet vállalta magára. Fotó: MTI/EPA/Orosz nyomozóbizottság
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A moszkvai kerületi bíróság előtt aktív előkészületek folynak egy nagyszabású perre. A Crocus City Hallt megtámadó terroristákat hamarosan ide hozhatják. A bíróság épülete köré kerítést emeltek, és a közelben parkoló autókat elszállítják, az épületet bombakereső kutyákkal vizsgálják át. Különleges rendőri készültség van a környéken is.

Borítókép: Az orosz nyomozóbizottság sajtószolgálata által 2024. március 23-án közreadott képen nyomozók dolgoznak a krasznogorszki Crocus City Hall nevű hangversenyteremnek otthont adó épületnél, amely az előzőnapi terrortámadás során megrongálódott (Fotó: MTI/EPA/Orosz nyomozóbizottság)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.