Moszkvai terrortámadásra figyelmeztet az amerikai nagykövetség

Felszólítanak: kerülje el mindenki a tömeges rendezvényeket.

2024. 03. 08. 10:41
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Egyesült Államok oroszországi nagykövetsége arra figyelmeztetett, hogy szélsőségesek egy moszkvai támadást terveznek. 

A nagykövetség már többször is felszólított minden amerikai állampolgárt, hogy haladéktalanul hagyja el Oroszországot. A diplomáciai képviselet nem közölt további részleteket a fenyegetés természetéről, de azt mondta, hogy az embereknek kerülniük kell a koncerteket és a tömeget, és figyelniük kell a környezetükre.

A nagykövetség figyelemmel kíséri azokat a jelentéseket, amelyek szerint a szélsőségesek, a küszöbön álló terveik szerint, nagy moszkvai összejöveteleket céloznak meg, beleértve a koncerteket is, és az Egyesült Államok állampolgárainak azt tanácsoljuk, hogy a következő 48 órában kerüljék a nagy összejöveteleket

– olvasható az Egyesült Államok moszkvai nagykövetségének honlapján.

 

Borítókép: Moszkva, Oroszország fővárosa (Fotó: Pixabay/designerpoint)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.