Andrej Babis: Európa öngyilkosságot követ el

A Petr Fiala vezette balközép cseh kormány hozzájárult a bevándorláspárti paktum jóváhagyásához, ami éles bírálatokat váltott ki az Andrej Babis vezette ellenzék részéről.

Forrás: V4NA2024. 04. 23. 19:24
Andrej Babis korábbi cseh miniszterelnök (Fotó: AFP/Milan Kammermayer)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Itt kimondom nyíltan, és nem félek tőle. A teljesen más kultúrájú, szokású és mentalitású emberek tömeges illegális migrációja olyan rákfenét jelent, amely tönkreteszi az európai társadalmat – fogalmazott Andrej Babis volt cseh miniszterelnök a cseh parlamentben.

 

Ha nem kezdünk el tenni valamit ezen alattomos betegség ellen, néhány éven belül Csehország ugyanolyan helyzetben találhatja magát, mint Franciaország, Németország, Hollandia, Nagy-Britannia, Olaszország vagy Svédország

– tette hozzá. Felidézte, hogy a Petr Fiala vezette balközép cseh kormány hozzájárult az uniós migrációs paktum jóváhagyásához, ami éles bírálatokat váltott ki (a Babis vezette) ellenzék részéről. Úgy vélik, a paktum a Közel-Keletről és Afrikából Csehországba irányuló bevándorlási hullámhoz fog vezetni – hívja fel a figyelmet a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A migrációs paktum nem gyógyszer, amely meggyógyítja az Európai Uniót, hanem méreg, amelyet Európa és kultúrája asszisztált öngyilkosságához használnak. A teljesen más kulturális környezetből érkező migránsok elutasítása nem a szolidaritás hiányának, hanem az önfenntartási ösztönnek a megnyilvánulása

– fogalmazott Babis, aki felhívta a figyelmet, hogy arra kényszerítik az országot, hogy több ezer újonnan érkezőt fogadjon be. A migrációs paktumot a Fiala-kormány a cseh EU-elnökség idején tárgyalta és erőltette, nemrég pedig az Európai Parlamenten is átment.

– Rejtett menekültkvótákat tartalmaz, és arra kötelezi Csehországot, hogy pontosan Brüsszel elképzelései szerint fogadjon be migránsokat Afrikából és a Közel-Keletről, ami néhány éven belül a felismerhetetlenségig megváltoztathatja országunkat. A kormány minden túlzás nélkül elcserélte biztonságunkat, kultúránkat és életmódunkat az ellenőrizetlen migrációra, a bűnözés robbanásszerű növekedésére és társadalmunk szétesésére, ahogyan az ma Nyugat-Európa számos országában történik” – hangsúlyozta Babis, majd az európai parlamenti választásokra is kitért. Ahogy fogalmazott:

Nem azért akarnak bejutni az Európai Parlamentbe, hogy ott dolgozzanak és védjék a cseh nemzeti érdekeket, hanem a pénztárcájuk érdekeiért. Nem haboznak saját országukat Brüsszel vályújába dobni.

A kormány a bírálatokra reagálva azt mondta, hogy racionális megoldásokra van szükség, nem pedig az ellenzék félelemkeltésére. Vít Rakusan belügyminiszter azt mondta, hogy Csehországban, ahol állítása szerint jelenleg mindössze 111 külföldi tartózkodik a befogadóközpontokban, nincs valódi ok a migrációtól való félelemre.

Az isten szerelmére, melyik bolygón, melyik naprendszerben, melyik galaxisban, melyik univerzumban, melyik dimenzióban él ez az ember, akinek egyetlen érdeke, hogy minden eurós hitelt magához ragadjon, hogy elfogyjon a pénze, és hülyeségekre költse a közpénzt

– tette fel a kérdést válaszként Andrej Babis, majd a migránsok által elkövetett súlyos bűncselekményeket sorolta, valamint néhány statisztikát, amelyek alátámasztják álláspontját, miszerint a tömeges bevándorlás rossz és veszélyes. 2015 óta legalább 8000 nő vált szexuális erőszak áldozatává migránsok által Németországban. Ráadásul a bevándorlók, különösen a szíriaiak, afgánok és pakisztániak a német lakosságon belüli arányukhoz képest négyszer nagyobb valószínűséggel követnek el szexuális támadást, sőt ötször nagyobb valószínűséggel követnek el nemi erőszakot. Svédországban is évek óta járványszerűen terjed a nők elleni erőszak, ahol a nemi erőszakot elkövetők 60 százaléka migráns származású. Nem csak a szexuális erőszak, hanem az utcai harcok, a háborúk, a bűnbandák jelenléte vagy a gyilkosságok is mindennapos jelenségek a francia, brit, német, olasz és svéd városok utcáin – sorolta Babis.

Borítókép: Andrej Babis korábbi cseh miniszterelnök (Fotó: AFP/Milan Kammermayer)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.