Deutsch Tamás: Hiába próbálnak elhallgattatni bennünket, mi akkor is kiállunk a béke mellett!

Az EP-képviselő az Európát sújtó veszélyekről beszélt.

Forrás: Facebook2024. 04. 18. 10:00
Lázár János építési és közlekedési miniszter (b) és Deutsch Tamás, európai parlamenti képviselő (j).(Forrás: Facebook/Deutsch Tamás) Forrás: Facebook/Deutsch Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő a Terézvárosi Polgári Esték és az Erzsébetvárosi Polgári Esték közös rendezvényén vett rész tegnap Lázár János építési és közlekedési miniszterrel. Az eseményen többek között az Európában uralkodó háborús állapotokról beszélgettek. 

Hiába próbálnak elhallgattatni bennünket, mi akkor is kiállunk a béke mellett! Ma újra háborús lázban ég Európa, és benne a magyar háborúpárti dollárbaloldal is. Június 9-én a tét nagy, mondjunk nemet a háborúra!

– tette közzé a Facebook-oldalán Deutsch Tamás, a Fidesz EP-listavezetője.

Borítókép: Lázár János építési és közlekedési miniszter (b) és Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő (j) (Forrás: Facebook/Deutsch Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.