Iskolai lövöldözés Finnországban + képgaléria

Gyerekek sebesültek meg a finnországi lőfegyveres incidensben.

Forrás: MTI2024. 04. 02. 10:44
Vantaa, 2024. április 2.
Rendõrök a helyszínen 2024. április 2-án, miután egy 13 éves tanuló lövöldözött a Viertola általános iskolában, Helsinki elõvárosában, Vantaában. Három 13 éves gyermek megsebesült, a lövöldözõt õrizetbe
Fotó: Markku Ulander
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három 13 éves gyerek sebesült meg kedd reggel a Helsinki egyik külvárosának általános iskolájában történt fegyveres incidensben, az elkövetőt, aki maga is 13 éves, őrizetbe vették – közölte a rendőrség.

Sari Laasila, az iskola igazgatója azt mondta, a közvetlen veszély elmúlt, a rendőrség egyik szóvivője pedig arról tájékoztatott, hogy a sebesülteket kórházba vitték.

Az iskolának körülbelül nyolcszáz tanulója van – írja az MTI.

 

Borítókép: Rendőrök a helyszínen 2024. április 2-án, miután egy 13 éves tanuló lövöldözött a Viertola általános iskolában, Helsinki elővárosában, Vantaában. Három 13 éves gyermek megsebesült, a lövöldözőt őrizetbe vették (Fotó: MTI/AP/Lehtikuva/Markku Ulander)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.