Így bánnak a nőkkel az illegális migránsok Európában + videó

A migránsok Európa-szerte egyre több problémát okoznak, többek között azzal, hogy nem tisztelik az európai kultúrát.

2024. 05. 01. 20:17
Naponta ezrével érkeznek Európába az illegális migránsok (Fotó: Anadolu via AFP/Valeria Ferraro) Fotó: Anadolu via AFP/Valeria Ferraro
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elképesztő felvételek kerülnek ki az internetre nap mint nap arról, hogyan bántalmazzák az erőszakos migránsok a nőket Európában. Az egyik ilyen videóban egy spanyol nőt fényes nappal az utcán próbálja meg kirabolni az egyik afrikai migráns. Bár többen látják az esetet, senki sem mer az asszony segítségére sietni.

 

A jelek szerint Franciaországban sem jobb a helyzet, ahol a migránsok még a buszról is képesek ledobni az európai nőket, ha nem tetszik nekik valami.

A migránsok attól sem riadnak vissza, ha brutálisan meg kell verni egy asszonyt valamelyik tömegközlekedési eszközön.

A migránsok Európa-szerte egyre több problémát okoznak, többek között azzal, hogy nem tisztelik az európai kultúrát. Ennek fényében nem is csoda, hogy az alábbi jelenet egyes országokban mindennaposnak számít az utcán. A videóban az látható, ahogy egy migráns brutálisan megüt egy nőt.

Borítókép: Naponta ezrével érkeznek Európába az illegális migránsok (Fotó: Anadolu via AFP/Valeria Ferraro)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.