Rejtélyes kór döntött le a lábáról háromszáz stewardesst

Legalább nyolcvanhat járatot töröltek a trükkös munkavállalók miatt.

Forrás: NDTV2024. 05. 08. 17:14
Stewardesek Fotó: Europress/AFP/Noah Seelam
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legalább 86 járatot kellett törölnie szerdán az Air India Express légitársaságnak, miután háromszáz stewardess jelentett beteget egyik pillanatról a másikra – bukkant rá az Origó az NDTV cikkére. Érdekesség az ügyben, hogy ezt az utolsó pillanatban tették meg, az első járatok indulása előtt.

További különös mozzanat, hogy miután a dolgozók megtették a bejelentéseiket, kikapcsolták a mobiltelefonjaikat, vagy nem vették fel, ha a vállalattól keresték őket. 

A portál beszámol arról az érdekességről is, hogy pont azokat a munkavállalókat érinti a tömeges megbetegedés, akik egyébként tiltakoztak az új alkalmazási feltételeik ellen, amelyeket azután vezettek be, hogy a vállalat egyesült a Tata Csoporttal. Utóbbi India egyik legnagyobb óriáscége. 

Közben a repülőtereken kisebb káosz alakult Indiában, a közösségi oldalakon arról írnak az érintettek, hogy a járatukat nem sokkal indulás előtt törölték. Volt, aki csak akkor tudta meg, hogy törölték a járatát, miután megérkezett a repülőtérre, előzetes értesítést nem kapott. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.