Október 1-jén jelenik meg Amang új nagylemeze

A polihisztor énekes második albuma Enterieur 7 címmel lát napvilágot.

Magyar Nemzet
2021. 09. 30. 10:01
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dr. Lutfi Balázs Amang a magyar könnyűzene egy igazán izgalmas előadóművésze. A félig kurd zenész jogi végzettséggel rendelkezik, és az emberi jogok doktora,  jógaoktató, valamint az orosz vodka kultúra hazai arca, amellett, hogy egyre népszerűbb énekes-előadóművész hazánkban. 

Szólókarrierjét már számos remek videoklip is alátámasztja és pompás közreműködések olyan kiváló zenészekkel, mint a Junkiesból ismert Szekeres András vagy az Eleven Holdból Zselenszky. Természetesen gyakran fel is lépnek együtt. 

Október 1-jén jelenik meg Amang második szólóalbuma, ami egy ízig-vérig spirituális rockalbum lett, amelynek Gallai Bence „Joker” a zeneszerzője, Amang pedig a szövegírója. Az album megjelenését koncert is követi, hiszen a Bogart fesztivál nagyszínpadán október 23-án lép fel este tíz órától Amang. 

A legutóbbi road movie videoklip itt megtekinthető.

(A borítókép forrása: Amang Facebook oldala)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.