Minden halál feltámadás – üzeni Matláry Miklós új dala

A holtak nevében. Az Imperium bemutatkozó albuma 2022 folyamán jelenik meg.

Magyar Nemzet
2022. 01. 03. 13:28
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sötét hangulatú, súlyos dalt tett közzé nemrég a Nevergreen billentyűsének az új zenekara, amelyet könnyű átérezni, hiszen az elmúlt két év félelmei, kilátástalanságai és reményei is megjelennek benne. 

A múlt évben is sajnos sok baráttól, zenésztárstól, ismerőstől vettünk végső búcsút, és sokunkat megérintett a halálos kór. Zenész óriások, legendák hagytak el minket. Ezt a dalt nekik szenteljük, szóljon ez a dal az ő emlékükre, valamint arról is, hogy soha nem adjuk fel

– mondta Matláry Miklós, az Imperium vezetője. 

Még 2018 legvégén mutatta be első dalát, a klippel kísért Titkos háborút az az Imperium nevet viselő zenekar, amit a Nevergreen billentyűse, Matláry Miklós alapított, többek között az Ámok és Wisdom volt tagjaival. Azóta csak egy Kalapács-feldolgozás született az Imperiumtól, most azonban megjelent a második daluk, a szöveges videóval kísért A holtak nevében. Zenéjét Matláry Miklós mellett a basszusgitáros Ispán András írta, a dalszöveg Miklós azonnal felismerhető karakterjegyeivel írt költői látomás, sajnos nagyon is időszerű. 

A Hammer Records közleménye szerint az Imperium bemutatkozó albuma 2022 folyamán jelenik meg.

Borítókép: az Imperium logója (Forrás: Hammerworld.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.