Budapesten ad koncertet az Eels április 15-én

Az Akvárium Klub nagytermében lép fel az 1991-ben alapított és tavaly már a tizenegyedik stúdióalbumát (Extreme Witchcraft) megjelentetett Eels. A korongon Mark Oliver Everett zenekara több mint húsz év után újra együtt dolgozott John Parish-sel, akivel egykor a nagy sikerű Souljacker lemezt készítették.

Magyar Nemzet
2023. 03. 13. 16:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Parish az egyik legkiegyensúlyozottabb, legudvariasabb ember, akivel valaha találkoztam, igazi úriember. A stúdióban azonban őrült tudóssá válik. Ha vele zenélsz, olyan dolgokat kapsz tőle, mint senki mástól. Rendkívül egyedi eszközökkel dolgozik és különleges zenei szemlélettel rendelkezik. Lehet, hogy az udvariasság nála egyfajta megküzdési mechanizmus, amivel féken tartja a benne élő Mr. Hyde-ot – mondta Everett.

eels
(Fotó: Wikipédia)

Indie-pop, elektronika, pop és rock, valamint rengeteg személyes ihletésű dalszöveg is várható az Eels április 15-i koncertjén. 

Az új album dalai egyaránt szólnak kis- és nagyszerű dolgokról, halandóságról, bágyadt Los Angeles-i méhekről vagy lehetetlen időpontban becsöngető postásról.

A koncert a Bartók tavasz részeként, az Akvárium Klubbal közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Borítókép: Eels zenekar (Fotó: Akvárium Klub hivatalos)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.