Memento Mori

Megérkezett a Depeche Mode régóta várt, Memento Mori (Emlékezz a halálra) címre keresztelt 15. stúdióalbuma, mely az első album azóta, hogy a Depeche Mode kéttagú zenekarrá vált Andrew „Fletch” Fletcher 2022-es tragikus halálával.

Magyar Nemzet
2023. 03. 25. 12:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az album producere James Ford volt, akit néhány dal esetében Marta Salongi segített, munkálatai pedig a Covid korai szakaszában kezdődtek meg, így az összeállítás sok témáját inspirált ez a periódus. Az album 12 felvétele széles hangulati skálán mozog, kezdve az első dal baljósságával, a paranoián és megszállottságon, valamint katarzison és örömön át az utolsó dal határozott ütemeiig.

 


Az album minden digitális zenei platformon meghallgatható már, illetve CD és Deluxe CD, valamint standard és piros színű bakelit LP-n is elérhető mától ezekben a boltokban.
A Depeche Mode az új dalait július 28-án élőben is bemutatja a Puskás Arénában.

Borítókép: Martin Gore és David Gahan (Forrás: sonymusichungary)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.