Megszüntetheti a jelszómegosztást az HBO Max is

Hivatalosan még nem jelenthető ki, de erős jelek utalnak rá, hogy az HBO Max is szigorít majd a közeljövőben.

Magyar Nemzet
Forrás: 24.hu2023. 06. 14. 15:35
null
ILLUSTRATIVE - The streaming service HBO Max. ANP SEM VAN DER WAL netherlands out - belgium out (Photo by Sem van der Wal / ANP MAG / ANP via AFP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Netflix által már bevezetett intézkedésnek nagy negatív visszhangja volt, de az eddigi statisztikák szerint sikerként könyvelhette el a vállalat a lépést. Május 26-án és május 27-én közel százezer napi regisztrációt szerzett, és ez a szám meghaladja a Covid-lezárások kezdetén könyvelt Netflix-regisztrációk számát.

A HWSW alapján a Netflix példáját követi az HBO Max is, legalábbis erre erősen utalnak a frissen közzétett felhasználási feltételek, amelynek az egyik legérdekesebb módosítása, hogy kitér az úgynevezett „háztartáson kívüli fiókmegosztásra”, és az erre vonatkozó fejezetben az olvasható, hogy 

„bármikor megváltoztathatjuk az egyidejű streamek maximális számát és/vagy korlátozhatjuk az Ön által használható eszközök számát, beleértve a háztartáson kívüli fiókmegosztás hatásának korlátozását, ha úgy gondoljuk, hogy visszaéltek HBO Max-fiókjával”

– írta a 24.hu.

Mindez a hivatalos források óvatos kommunikációja alapján azonban nem jelenthető ki, hiszen a Warner Bros. Discovery hazai illetékese úgy nyilatkozott a HWSW-nek, hogy nem tud arról, hogy a fiókok párhuzamos, háztartáson kívüli használatát a közeljövőben korlátozná az HBO Max, illetve ilyen lépés akár a most átalakult amerikai platformon napirenden lenne.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Sem van der Wal/ANP MAG/ANP via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.