A Strand fesztivál képekben + galéria

Telt házzal indult a Strand fesztivál Zamárdiban, ahol a koncertek között a cirkusz világával is megismerkedhetnek a látogatók.

Magyar Nemzet
2023. 08. 25. 14:30
Fotó: Ladóczki Balázs Forrás: Origo
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Augusztus 24-én hivatalosan is elkezdődött a Strand fesztivál Zamárdiban, a szabadstrand területén. A szombatig tartó balatoni fesztivál idén sok újdonsággal készült: a koncertek között a Fővárosi Nagycirkusz és Kiss V. Balázs bűvész szórakoztatja a látogatókat, a fesztivál területén a Karzat Színház és a Vándorvurstli, a Piros Orr Alapítvány bohócai, a Rippel Fivérek és számos zsonglőriskola is várja a vendégeket.

A fesztivál két, balatoni panorámás nagyszínpadán a legnagyobb hazai előadók koncertjei váltják majd egymást magyar és nemzetközi cirkuszi produkciókkal.

Igen sokféle előadó érkezik a Strandra, Azahriahtól a Blahalouisianán, a Wellhellón, a Bagossy Brothers Companyn és a Valmar duón át egészen Majkáig, hogy csak a legismertebbeket említsük. 

Különlegesség, hogy felépült egy 25 méter magas torony is, amelynek tetejéről a bátor jelentkezők egy közel 200 méteres pályán csúszhatnak végig a közönség felett, a színpadok előtt. Szombaton a Valmar csapata is vállalkozik erre, a szerencsések pedig velük együtt csúszdázhatnak.

A Strand fesztiválról készült galériánkat itt nézheti meg: 

Borítókép: Fesztiválozók a hőségben (Fotó: Ladóczki Balázs/Origó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.