Házibuli és szibériai csárdás - utcabált rendez a József Attila Színház

Szombaton rendezi meg a József Attila Színház a teátrum előtti téren és a Déryné közben hagyományos évadkezdő utcabálját, amelyen zenés, táncos, családi programokkal, gyermekfoglalkozásokkal várják a látogatókat.

Forrás: MTI2023. 09. 15. 21:00
Utcabált rendez a József Attila Színház
vadnyitó utcabálra invitálják hűséges nézőiket a József Attila Színház művészei (Forrás: József Attila Színház) Fotó: József Attila Színház Forrás: József Attila Színház
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A színház szervezésében megvalósuló rendezvényen 14 órától interaktív játékokon, színes programokon vehetnek részt az érdeklődők. A nézők idén is bepillanthatnak a színfalak mögé a színház művészeinek vezetésével. Kézműves sátor, arcfestés, sakksarok és ugrálóvár is várja a gyerekeket – olvasható a színház közleményében.

Nemcsák Károly
Nemcsák Károly színész, a József Attila Színház igazgatója (Fotó: Máté Krisztián/Metropol) 


Az utcabált Nemcsák Károly, a József Attila Színház igazgatója nyitja meg, majd átadja a szót a délután háziasszonyainak, Fehér Anna és Pikali Gerda színművészeknek.

Első programként közönségkedvenc mesék slágerré vált dalait hallgathatja meg a közönség Szucskó Noémi és Brunczlík Péter előadásában, majd Jónás Andrea és Blazsovszky Ákos játékmesterek vezetésével játékos feladatok várják a gyerekeket.

A színpadon ízelítőt adnak következő évaduk első nagyszínpadi bemutatójából, a Vértestvérek című előadásból. A neves brit szerző, Willy Russell zenés művét szeptember 30-ától láthatja a közönség a József Attila Színház nagyszínpadán, Lengyel Ferenc rendezésében.

A programok között Made in Hungária házibuli is szerepel. Amellett, hogy ízelítőt adnak a Made in Hungáriából, a társulat tagjai közül többen is csatlakoznak a programhoz.

Társulati karaoke és kvízparty, valamint a társulati tagok által alapított zenekar, az Alcor koncertje is megtalálható a programban, továbbá az érdeklődőket kedvezményes jegy- és bérletvásárlással is várják.

Este 19 órától a nagyszínpadon a Szibériai csárdás című előadás lesz látható. Az előadáson való részvétel jegyvásárláshoz kötött, a többi program ingyenesen látogatható.

Bővebb részletek a rendezvényről a színház honlapján olvashatók.  


Borítókép: Évadnyitó utcabálra invitálják hűséges nézőiket a József Attila Színház művészei (Forrás: József Attila Színház) 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.