Elhunyt R. Kelényi Angelika író

„Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy R. Kelényi Angelika, Terézanyu-díjas magyar szerző, méltósággal viselt, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt” – jelentette be Facebook-oldalán az Álomgyár kiadó.

Forrás: Álomgyár kiadó2023. 10. 16. 15:02
Elhunyt R. Kelényi Angelika
Elhunyt R. Kelényi Angelika Teréz anyu-díjas magyar szerző (Forrás: Facebook/Álomgyár) Fotó: Facebook/Álomgyár Forrás: Facebook/Álomgyár
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint írják, az elmúlt másfél év küzdelmeit példaértékű kitartással és akaraterővel viselte, és egy pillanatig sem hagyta abba az írást. 
„Történetein keresztül megannyi felejthetetlen percet szerzett közönségének, könyveit immár az égi olvasóknak írja. Egyedülálló személyiségét megjelent regényei őrzik tovább. Emléke szívünkben örökké él” – írták a kiadó oldalán.
R. Kelényi Angelika a Blikk Nők és Tina magazin külsős cikkírója volt 2006-tól, 2012-ben pedig a Nőkorszak.hu online magazin főszerkesztője lett. A Terézanyu-pályázat fődíját 2014-ben nyerte el. Szerzői pályafutásához több mint két tucat regény fűződik.

Borítókép: R. Kelényi Angelika, Terézanyu-díjas magyar szerző (Forrás: Facebook/Álomgyár)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.