Csák János és Vidnyánszky Attila meglátogatta a balesetet szenvedett színművészeket a kórházban

A minisztérium azonnali gyorssegélyt biztosít mindkét művésznek a nehéz időszakban – jelentette be Csák János.

Forrás: Csák János Facebook-oldala2023. 11. 13. 13:25
Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója, Ács Eszter, a Nemzeti Színház színművésznője, Horváth Lajos Ottó felesége és Csák János kulturális és innovációs miniszter.
Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója, Ács Eszter, a Nemzeti Színház színművésznője, Horváth Lajos Ottó felesége és Csák János kulturális és innovációs miniszter. Forrás: Facebook/Csák János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meglátogatta a Nemzeti Színház megsérült művészeit, Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót a Semmelweis Egyetem Traumatológiai Klinikáján Csák János kulturális és innovációs miniszter és Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója. A tárcavezető a látogatásról beszámoló Facebook-bejegyzésében azt írta, a kórházban dr. Merkely Béla és dr. Bodzay Tamás, a Traumatológiai Klinika vezetője fogadta. Hozzátette: 

Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó állapota a szakszerű és magas színvonalú orvosi ellátásnak köszönhetően folyamatosan javul.

Csák János bejelentette: 

a minisztérium azonnali gyorssegélyt biztosít mindkét művésznek e nehéz időszakban.

A tárcavezető mielőbbi jobbulást és gyors felépülést kívánt Szász Júliának és Horváth Lajos Ottónak.

Mint megírtuk, a baleset miatt benyújtotta lemondását Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója. A Kulturális és Innovációs Minisztérium később közölte, a balesettel kapcsolatos vizsgálat lezárultát követően foglalkozik majd a kezdeményezéssel, addig Vidnyánszky maradéktalanul ellátja a színház vezetésével összefüggő feladatait. 

 

Borítókép: Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház vezérigazgatója, Ács Eszter, a Nemzeti Színház színművésznője, Horváth Lajos Ottó felesége és Csák János kulturális és innovációs miniszter (Forrás: Facebook/Csák János)


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.