Egy magyar várost ajánl úti célnak a LADbible

Hamar ide tudnak érni repülővel, valamint a mérsékelt időjárást és a turisztikai látványosságokat is vonzónak találják.

Forrás: dehir.hu2023. 11. 02. 10:58
null
Debrecen, 2023. június 8. A drónnal készült képen Debrecen-Kossuth utcai Református Egyházközség temploma 2023. június 8-án. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Debrecent ajánlja őszi úti célnak a világ egyik legnagyobb Facebook-közössége – szúrta ki a dehir.hu. A brit LADbible portál egyik írója szerint nemcsak szép, de olcsó is a történelmi magyar város. A szerző cikkében arról ír, hogy mostanában minden drágább Nagy-Britanniában, a számlák, az étel, a közlekedés, egyebek. De ami a legfontosabb: még a sör is. Innen indult a kutatás, miszerint

a britek átlagosan ötször olcsóbban juthatnak sörhöz Debrecenben.

Az író szerint ez már önmagában elég, hogy ellátogasson az ember városunkba. A Brit Sör- és Pubszövetség (BBPA) és a pintprice.com számaira hivatkozva remek választásnak tartja a rövid idő alatt, repülővel megközelíthető magyar várost.

A Facebookon 49 millió követőt számláló oldal írásában kitér az olcsó repülőjegyekre is Luton és Debrecen között, valamint a mérsékelt időjárást és a turisztikai látványosságokat is méltatja.

– Látogass el a múzeumba (Déri Múzeum), nézd meg a „nagy sárga templomot” (Nagytemplom), vagy az állatkertet és vidámparkot (Zoo Debrecen) – hangsúlyozták. A dehir.hu rámutatott: a LADbible cikke is jól mutatja, hogy a várost külföldön is elismerik.

Borítókép: debreceni városkép (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.