Szánalmas celebpofonok a Sztárboxban

Erőltetett, unalmas bokszmeccseket és a celebek kiárusításának újabb módját láthattuk tegnap este az RTL Sztárbox című műsorában. A kereskedelmi csatorna „nagy dobása” azonban nem a bokszról szól, sokkal inkább arról, hogyan lehet egy kínos elemekben bővelkedő show-t kreálni a bokszból.

2023. 11. 13. 7:30
Sztárbox
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A különféle celeb reality-k után úgy gondolta az RTL, jó ötlet valami újjal próbálkozni, ezért tizennyolc év után visszahozta műsorára a Sztárboxot. Az október 29-től látható adásokban celebek ütik egymást. Kevés az értékelhető boksz, de a köré épített show annál nagyobb, látványosabb. Noha a vasárnap este főműsoridőben jelentkező show-nak több műsorvezetője van, ez mégsem válik előnyére, így is sok az ügyetlenkedés. A harmadik élő adást nézve az volt az érzésünk, mintha a műsorvezetők nem lennének kellően felkészülve. Az egész műsornak Szujó Zoltán ad némi lendületet, de Héder Barna és Csobot Adél szerepeltetése, megnyilvánulásai, szóviccei elképesztően kínosak. És az az igazság, hogy a szakkommentátorok, Kovács Kokó István és Horti Gábor sportriporter sincs mindig a helyzet magaslatán.

Sztárbox
Járai Kíra és Nyári Dia is megküzdött a Sztárboxban. Forrás: Facebook/Sztárbox

Vasárnap este ismét három meccs élő közvetítését láthattuk a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontból, de még mindig voltak kisebb-nagyobb fennakadások a műsorszerkesztésben. Csobot Adél a bohókás riporter szerepében pedig egyáltalán nem jópofa, és nem emelte a műsor színvonalát.

Az első mérkőzésen a magát magyar Herkulesnek nevező Pintér Tibor Tenya csapott össze Dobrády Ákossal, a TNT énekesével. 

Pintér ezúttal sem hazudtolta meg önmagát, lóháton érkezett, s kiütéses győzelmet aratott. 

A második meccsen Nyári Dia színésznő Járai Kíra szinkronrendezővel bokszolt. Az unalmas, lassú, ám szoros mérkőzést végül pontozással döntötték el. A bírók döntése alapján Nyári Dia került ki győztesen. Az est harmadik, legjobban várt mérkőzése sikerült a leggyengébbre. Szegedi Fecsó üzletember hamar kiütötte Curtist, aki saját bevallása szerint összesen hat edzésen vett részt.

A Sztárbox tegnapi adása az eddigi leggyengébbre sikerült, tökéletesen ráillik a szánalmas ripacskodás kategóriája.

És bár a műsor készítői tanultak az első adás hibájából, vagyis jobban felkészültek arra az eshetőségre, ha hamar véget érnek a mérkőzések, a zenés produkciók sem mentették meg az estet. Hiszen tovább növelve az egy négyzetméterre jutó celebek számát, fellépett az Anima Sound System, míg Tolvai Reni dominaruhában adta elő az új dalát LuvOlival. Utóbbi kimerítette az igénytelen szórakoztatás kategóriáját.

Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója egy interjúban azt mondta, isteni ürügy, hogy a TV2 átvette a vezetést minden korosztályban az RTL-től, mert így a csatorna képes lesz a megújulásra. Nos, a Sztárboxot nézve szó nincs erről. Hiszen az agyonhasznált celebarcok újabb bohóckodásaira, pontosabban szánalmas pofozkodásaira az adások előrehaladtával egészen biztos, hogy egyre kevesebben kíváncsiak.

 

Borítókép: A Sztárbox két versenyzője, Dobrády Ákos és Pintér Tibor Tenya (Forrás: Facebook/Sztárbox)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.