Újabb részletek derültek ki Matthew Perry halálával kapcsolatban + videó

Az apránként érkező információmorzsákból egyre jobban kikerekedik a szomorú kép a Jóbarátok színésze, Matthew Perry halálával kapcsolatban. A New York Post most arról számolt be, hogy a rendőrség újabb részleteket hozott nyilvánosságra arról, kik és hogyan találták meg a színész holttestét.

2023. 11. 01. 11:30
null
New York, 2023. október 29. 2015. február 17-én New Yorkban készített kép Matthew Perry kanadai-amerikai színészrõl. Perry az 1990-es években a Jóbarátok címû tévésorozattal, Chandler Bing szerepében vált híressé. A Los Angeles Times és a TMZ.com jelentése szerint az 54 éves színészre Los Angeles-i otthonában, egy jakuzziban találták rá 2023. október 28-án. MTI/AP/Invision/Brian Ach Fotó: Brian Ach
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbi rendőrségi dokumentum szerint Perry-t egy járókelő találta meg, aki kiemelte a fejét a vízből, majd értesítette a hatóságokat. Most az amerikai lap olyan dokumentumot idéz, melyből kiderül: Perry már halott volt, amikor a tűzoltók szombaton 16.07-kor a helyszínre érkeztek. A Los Angeles-i rendőrség pedig a tűzoltók után, 16.10-kor ért ki a helyszínre. Amikor a tűzoltók kihúzták a színészt a jacuzziból, gyors orvosi vizsgálat után megállapították, hogy már nem él. 

Ami igazán új, hogy a lap azt is tudni véli, hogy Perry asszisztense telefonált a rendőröknek, miután egy ügyintézésből visszaérkezve rátalált a színészre. A hatóságok ugyanakkor a hívó személyazonosságát nem hozták nyilvánosságra. 

Borítókép: Február 17-én New Yorkban készített kép Matthew Perryről (Fotó: MTI/AP/Invision/Brian Ach)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.