Kiderült, pontosan mikor tér vissza A Bridgerton család

Julia Quinn könyvsorozatának népszerű adaptációjának új szezonjával igencsak megváratta a Netflix a rajongókat, most azonban kiderült, mikor debütál a folytatás, és egyből megtekinthetjük a jövőre érkező évad előzetesét is. A streaming szolgáltató közleményéből az is kiderül, miként szövik tovább A Bridgerton család történetét.

2023. 12. 13. 11:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2020-ban indult széria hatalmas sikert aratott, így nem volt kérdés, hogy a Netflix újabb évadokkal bővíti a fiktív kosztümös-romantikus sztorit, azonban a forgatást nem kapkodták el: a második évad tavaly tavasszal debütált, és bár a rajongók idén sem maradtak tartalom nélkül, hiszen készült egy spin-off-széria Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet címmel, A Bridgerton család fő cselekményszála csupán jövőre folytatódik.

A Bridgerton család. Forrás: Netflix

Egész pontosan május 16-án válik elérhetővé a nyolcrészes évad első fele, és június 13-ától tekinthetjük meg a második etapot. Az alkotók igencsak felborították Julia Quinn bestseller-folyamának cselekményívét, ugyanis a friss epizódok középpontjában Penelope és Colin kapcsolata áll majd. Miként a Netflix közleményéből kiderül:

Penelope Featherington végre feladta Colin Bridgerton iránt régóta tartó szerelmét, miután meghallotta a becsmérlő szavait az elmúlt évadban. Úgy döntött, itt az ideje, hogy férjet találjon, lehetőleg olyat, aki elegendő függetlenséget biztosít számára ahhoz, hogy Lady Whistledownként folytathassa kettős életét, távol anyjától és nővéreitől.

Az új évad első előzetese alább tekinthető meg:

 

Borítókép: A Bridgerton család (Forrás: Netflix)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.