Malombonyodalom a debreceni Vojtina Bábszínházban

Az újévben ismét a fantasztikus képességekkel bíró Vitéz László küzd meg ellenfeleivel a Vojtina Bábszínház színháztermében. A Malombonyodalom című előadást 2024-ben először január 7-én, vasárnap 10 órától láthatja a közönség.

Forrás: haon.hu2024. 01. 01. 8:00
Malombonyodalom
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar bábszínházi kultúra egyik legismertebb, legelevenebb alakja velünk él, sosem öregszik meg, jellegzetes, humoros szófordulatai pedig a kicsiket és a nagyokat is megnevettetik.

Malombonyodalom
Baditz Dávid kelti életre a bábokat (Forrás: Vojtina Bábszínház)

Kemény Henrik Vitéz László-játéka nagy múltra tekint vissza, a mai napig a gyerekek kedvence. A Malombonyodalom című mesében hősünk Molinári bácsi segítségére siet, hogy megküzdjön a szellemmel és az ördöggel, sőt még a halállal is szembeszáll. Ő csak előveszi a palacsintasütőjét, és már kezdődhetnek is az új kalandok… – olvasható a darab leírásában

Az előadást Veres András szövegkönyve alapján Schneider Jankó rendezte, a bábokat Baditz Dávid kelti életre. 2024-ben először január 7-én, vasárnap 10 órától láthatja a nagyérdemű – olvasható a színház ajánlójában.

Borítókép: Malombonyodalom (Forrás: Vojtina Bábszínház)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.