Új albummal tér vissza a rekorder énekesnő

Tones and I nemrég történelmet írt: ő az első és jelenleg egyetlen női előadó, aki Spotifyon elérte a hárommilliárdos streaming mérföldkövet, és egyike annak a nyolc előadónak, akik valaha egyetlen dallal ekkora hallgatottságra tettek szert a platformon. Az utánozhatatlan énekesnő várhatóan még ebben az évben érkezik új stúdióalbumával, ma pedig megjelent egy új felvezető dal, amelyről személyesen Tones and I mesélt.

Forrás: Magneoton Music Group2024. 03. 12. 16:10
Tones and I
Fotó: Magneoton Music Group
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öt éve jelent meg az egész világot a mai napig lázban tartó monstre sláger, a „Dance Monkey” és azóta példátlan előadóként, elmés szövegíróként további himnuszokkal tágította a popzene univerzumát.

Az I Get High a barátokkal való felnőtté válás nosztalgiájáról szól. Kisurranni és élvezni fiatalságunkat, visszanézni és visszaemlékezni azokra az emberekre, akik az életedben voltak és vannak, akiktől azt érzed, hogy élsz. Varázslat van ebben a dalban

– mondta el Tones and I új felvételéről, aki egyben korábbi szerzeménye új hallgatottsági sikerét, a Dance Monkeyt is a napokban ünnepelt.

Az I Get High Tones And I legutóbb megjelent Dreaming című beharangozóját követi, amelyet Sam Nelsonnal az X Ambassadors-ból írt közösen, producerként pedig csatlakozott a két szerzőhöz Randy Belculfinne.

Az új dalban az énekesnőtől megszokott hangzásvilág ismét visszatér, és a dallamtapadás sem maradhat el a refrént követően.

Borítókép: Tones and I (Fotó: Magneoton Music Group)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.