Disney+ újdonságok: mit nézzünk áprilisban?

Érkezik a Kívánság című családi mozi, de a felnőttek is találhatnak kedvükre valót a streaming platform e havi kínálatában.

2024. 04. 01. 11:00
A Bon Jovi dokumentumsorozat a Disney+-ra érkezik.
Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story címmel érkezik sorozat a Disney+-ra. Forrás: Disney+/Hulu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szívmelengető musical debütál április 3-án a Disney+ streaming szolgáltató platformon.  Az egész estés rajzfilm főszereplője Asha és Star, utóbbi egy végtelen energiájú kis gombóc. A történetben a két hős összefog egymással, hogy megmentsék a lány népét Rosas uralkodójával szemben. A kalandok során fülbemászó dallamok melengetik meg a kicsik és a nagyok szívét egyaránt. A Disneytől megszokott világot és minőséget láthatnak a nézők a Jégvarázs alkotóitól.

Disney+ - A kívánság című rajzfilm
A Disney-stúdió jubileumára készített mozi is a platform kínálatába került. Forrás: Disney+

A Vanderpump-villa a valóságshow-k világát szeretők számára mutatkozik ígéretesnek. A sorozatban Lisa Vaderpump személyzetének napjaiba nyerhetünk betekintést a franciaországi Vanderpump-villában.

A Marvel-univerzum követőinek számos újdonsággal készül a szolgáltató, többek közt az X-men ’97 sorozattal. 

A történet az 1990-es években játszódik, amikor is egy csapat szuperhős mutáns a világ megvédése érdekében harcol. A z első három rész már elérhető, a negyedik epizód április 3-án jelenik meg. 


 

Plakát a Disney+ műsorán látható X-men '97 sorozathoz
X-men '97 sorozat plakátja. Forrás: Disney+

Az It’s My Life,  a You Give Love A Bad Name csak néhány azok közül a slágerek közül, amit az amerikai Bon Jovinak köszönhet a világ. A négyrészes produkció április végén érkezik a streaming platformra. Az alkotók azt ígérik, közelebbről is megismerhető a banda világhírnévhez vezető útja is.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.